Persoonlijk gesprek

0478 45 77 67

U kan ons steeds contacteren voor een vrijblijvend en gratis verkennend gesprek. Hier bekijken we samen mogelijkheden. Ook voor kleine projecten kan u bij ons terecht.

Bekijk hier alvast onze meest gestelde vragen

Stuur ons een bericht

ellen@ln-homes.be
  De meest gestelde vragen

  We maken een afspraak bij uw thuis waar we samen uw noden en wensen voor het project overlopen. Dit gratis gesprek neemt ongeveer 1 uur in beslag en zal u een beeld geven over een mogelijke samenwerking met LN homes.

  1. Eerste kennismakingsgesprek
   
Dit is volledig vrijblijvend. We stellen ons voor en horen ook graag wat uw wensen zijn. Na dit gesprek maken we voor u een vrijblijvende offerte op. Bij een positieve reactie kunnen we het project opstarten.
  2. Opmeting
   
In deze fase komen we ter plaatse de ruimte(s) opmeten. Ook al heeft u reeds plannen van de bestaande toestand, wij meten dit graag na, zodat we zeker met de juiste maatvoering aan de slag kunnen.
  3. Voorontwerp
   
Na het importeren van de opmeting in ons tekenprogramma, starten we met de opmaak van de voorontwerpen. Vaak worden er meerdere ontwerpen opgemaakt, zodat u alle opties kan vergelijken. Deze fase wordt enkel op grondplan gepresenteerd.
  4. Definitief ontwerp
   
In deze fase is de indeling van de ruimte bepaald en werken we het interieur verder uit. De verschillende materialen worden ook voor het eerst in deze fase besproken. Hierbij wordt er ook een raming opgemaakt, zodat u een correct beeld krijgt van uw budget tov het ontwerp.
  5. Uitvoeringsdossier
   Hierbij worden de offertes opgevraagd bij de uitvoerende partijen. Deze offertes worden in een overzicht met elkaar vergeleken. De definitieve keuze voor de materialen wordt dan ook vastgelegd. Als alle offertes goedgekeurd zijn, maken wij voor u een planning op. Tijdens de werken volgen wij uw project op tem de uiteindelijke oplevering.

  Absoluut. We kunnen voor u enkele voorontwerpen op grondplan presenteren of een verder uitgewerkt definitief ontwerp. De uitvoering kan u dan volledig op zich nemen: offertes opvragen, planning opmaken, werfcontrole, nazicht facturen van de aannemers,… Uiteraard kan u het volledige uitvoeringsdossier samen of volledig door ons laten uitvoeren.

  Neen, hiervoor is een samenwerking met een ingenieur of architect een vereiste. Dit kan zowel met een ingenieur/architect die u of wij reeds kennen.

  Liefst zo vroeg mogelijk. Hierdoor ontstaat er een nauwe samenwerking tussen de architect en interieurarchitect, waardoor het eindresultaat een evenwichtig en esthetisch geheel vormt.

  We pinnen ons niet vast op 1 bepaalde stijl. Wij passen ons het liefst aan aan de wensen en stijlen van de klant. Deze wensen en stijlen komen al aan bod in het eerste kennismakingsgesprek. De uiteindelijke stijl na uitvoering zal aansluiten bij uw levensstijl en de architectuur van de woning.

  Bedrijfsgegevens

  LN homes comm.v. | 2520 Ranst – België | BTW BE 0764.710.188