Renovatie T-C

Opdracht:
Deze rijwoning uit 1890 gelegen in Borgerhout, is toe aan renovatie. De slaapkamer die gelegen is aan de straatkant, ervaart veel stadslawaai tijdens de nacht. De klant koos ervoor de slaapruimte te wisselen met de ruimte waar nu de badkamer staat. We zullen ook een extra bureauruimte creëren.

Status:
De opmeting van de ruimtes is gebeurd. We starten nu aan de voorontwerpen. Updates volgen snel.

De schouw blijft behouden, om de bestaande sfeer van de woning te integreren in de nieuwe badkamer. Tegen de schouw wordt een vintage meubeltje geplaatst, waarop een wastafel gemonteerd wordt. De zones links en rechts van dit meubeltje werden geaccentueerd met een gele zone. Deze klanten durven kleur te kiezen.

<< Terug naar het portfolio overzicht
Bekijk het volgende portfolio item >>